Prijateljska utakmica Actavis Akademije i Bora.

Dve ekipe koje se pripremaju za seniorsku Prvu B ligu, odigrale su u subotu u Leskovcu veoma kvalitetnu utakmicu. Bolje su bile igracice iz Bora, pobedile su veoma mladu i perspektivnu juniorsko kadetsku ekipu iz Leskovca rezultatom 54:44. Trener Actavis Akademije Zoran Kostadinovic je veoma zadovoljan igrom svojim mladih kosarkasica. Dve veoma perspektivne juniorke Marija Jovanovic i Milica Stojanovic pokazale su da ce biti pravi nosioci ove ekipe u ovoj takmicarskoj sezoni.

Prijateljske utakmice Actavis Akademije i Partizana iz Beograda.

U nedelju juniorska ekipa Actavis Akademije igala je protiv juniorske ekipe Partizana iz Beograda u velikoj hali src Dubocice. Posle uzbudljive zavrsnice pobedila je ekipa Beogradskog Partizana rezultatom 58:53.
Prethodnog dana igrale  su kadetkinje Actavis Akademije i Beogradski Partizan. Utakmica je bila izjednacena samo u prvoj cetvrtini. U nastavku utakmice ekipa Partizana je pokazala da je kvalitetnija i pobedila je rezultatom 63:42.
A u trecoj utakmici igale su Pionirske selekcije Actavis Akademije i Partizan. U veoma izjednacenoj igri pobedila je ekipa Actavis Akademije rezultatom 36:33.

Sledece prijateljske utakmice su sa Studentom u Nisu.