NOVOGODIŠNJA JELKA 2016.

Na kraju ove godine sumiramo rezultate i veoma smo srećni i zadovoljni postignutim. Pohvale i rezultate koje smo postigli samo je pokazatelj da najbolje radimo sa mladima na jugoistoku Srbije i da postižemo odlične rezultate koji su dodatni podstrek za dalji rad i potvrda da smo na pravom putu.

U ovoj godini uradili smo mnogo i veoma smo zadovoljni zbog toga. Brojne utakmice, akcije, manifestacije, putovanja, druženja, turniri, pehari, medalja, diplome i zahvalnice pokazatelji su da se u košarkaškom klubu Actavis Akademija veoma ozbiljno radi i da se u decu mnogo ulaže.

Ovo smo sve radili u cilju da se deca pravilno i zdravo razvijaju. Pružili smo deci dobre uslove za rad i kvalitetan i stručni tim ljudi koji ih je kroz obuku i treninge učio timskom radu, razvijao u njima osećaj pripadnosti grupi i želji da se timski dodje do cilja. I ove godine smo ostvarili postavljeni cilj. Okupili smo 400 devojčica i dečaka. Sve selekcije smo uključili u lige sa vršnjacima i postigli odlične rezultate. Naučili smo da izgubljeni meč nije životni poraz i da nas samo jača i podstiče snagu tima da ide napred i bude još bolji. Naučili smo da samo predaja i odustajanje od cilja vode i do poraza, a sport ne priznaje ni predaju ni odustajanje. Mi nismo odustali od našeg osnovnog cilja – razvoj zdravih životnih stilova, pravih vrednosti i pobedničkog duha:

U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH.

U Nedelju 25.12.2016. u velikoj hali SRC ‚‚Dubočice‚‚ je završna manifestacija u ovoj godini. U duhu naše tradicije, na kraju godine okupljamo sve selekcije našeg kluba i delimo Novogodišne kalendare, a svima koji su nam pomogli podarićemo osmeh, aplauz i veliko hvala za podršku.

To je pravi trenutak da pozovemo sve one koji su nam mnogo pomogli jer bez njihove pomoći sigurno ne bismo postigli ovo što postigli u ovoj godini. Pozivamo prijatelje, roditelje i sve one koji podržavaju košarkaški klub Actavis Akademija, jer

MLADOST ZASLUŽUJE PAŽNJU!!!

 NOVOGODIŠNJA JELKA JE U NEDELJU 25.12.2016. U SPORTSKOJ HALI SRC DUBOČICE SA POČETKOM U 13.00.

SLOGAN ACTAVIS AKADEMIJE JE:

“BUDI KOŠARKAŠ – POSTANI ČLAN ACTAVIS AKADEMIJE”

“BUDI NAJBOLJI I POSTANI ČLAN NAŠEG TIMA”

“MI SMO BUDUĆNOST OVOG GRADA”

Srećnu i uspešnu Novu 2017. želi Vam Actavis Akademija